Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Úvod » ELEKTRO S1 » Domácnost » Kuchyně a jídelna » Prkénka » Prkénko krájecí G21 buk 350 x 250 x 25 mm 1.60000Kg PTA ELEKTRO Sklad1 635432


        

Prkénko krájecí G21 buk 350 x 250 x 25 mm 1.60000Kg PTA ELEKTRO Sklad1 635432

635432 PTA ELEKTRO Sklad1 8595627421533

K odeslání

 

Skladem: > 50
Dostupnost: Doprava POUZE Z 1 SKLADU ELEKTRO S1 k odeslání do 24 h Na Adresu do 200cm 139-99 Kč Výdejní místa u drobných rozměrů: GLS ParcelShop,BOX, Balíkovna, Zásilkovna 99-69 Kč, NADROZMĚR,KŘEHKÉ od 198 Kč dle váhy
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již 24.12.2024 do 18:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději do zítra do 12:00
Číslo produktu: 635432
EAN kód: 8595627421533
Naše cena:
539,84 Kč (Nejsme plátci DPH)

OkPlatby:QR Kód,OnI-Karta<6tKč

635432 PTA ELEKTRO Sklad1 Popis:

Každý správný kuchař ví, že bez kvalitního krájecího prkénka se neobejde. I když existují krájecí a servírovací prkénka plastová, skleněná nebo keramická, nejlepším materiálem pro opravdu dobré krájecí prkénko je dřevo. 


Hlavní přednosti



  • Kvalitní dřevěné krájecí prkénko

  • Chuťově neutrální bukové dřevo

  • Přírodní materiál šetrný k ostřím nožů

  • Vyrobeno v České republice


Dřevěné prkénko – nejlepší volba pro krájení, řezání, porcování i naklepávání


Již zmíněná skleněná či plastová krájecí prkénka se sice snadněji udržují, ale dřevěné prkénko je na řezání a krájení přeci jen nejlepší. Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné destičce je šetrnější k nožům, dřevo netupí jejich ostří. Prkénko je praktičtější i při naklepávání masa paličkou.


Nakrájená cibule na krájecím prkénku G21 a další suroviny.


Prkénko z bukového dřeva je sázka na jistotu


Dřevěná prkénka se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě prkénka G21 použili dřevo bukové pro jeho skvělé vlastnosti. Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo  nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového. Bukové prkénko je chuťově neutrální, tvrdé a odolné i správně hutné.


Nakořeněné steaky s kostí na krájecím prkénku G21.


Jak pečovat o dřevěná krájecí prkénka


Aby vám dřevěné prkénko vydrželo co nejdéle, nemyjte je v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít dřevěné prkénko v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když prkénko po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěné prkénko čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.


TIP: Před krájením krvavého masa můžete dřevěné prkénko namočit. Krev a šťáva z masa se nebudou do dřeva tak snadno vsakovat.


Specifikace



  • Materiál: bukové dřevo

  • Rozměry (Š x V x H): 350 x 250 x 25 mm

  • Hmotnost: 1,6 kg


Vytvořeno systémem www.web-rychle.eu

YjQ5M