Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.


Úvod » ELEKTRO S1 » Domácí spotřebiče » Drobné spotřebiče » Sous vide » Sous vide G21 Maestro, WiFi, 1200 W 0.84000 Kg ELEKTRO Sklad1 600920 50.000


        

Sous vide G21 Maestro, WiFi, 1200 W 0.84000 Kg ELEKTRO Sklad1 600920 50.000

600920 PTA ELEKTRO Sklad1 50.000

Ihned k odeslání

 

Skladem: > 50
Dostupnost: Doprava POUZE Z 1 SKLADU ELEKTRO S1 Ihned k odeslání do 10h Na Adresu do 200cm 139-0 Kč od 1500,2000 Kč ZDARMA, Výdejní místa u drobných rozměrů: GLS ParcelShop,BOX, Balíkovna, Zásilkovna 99-0 Kč, NADROZMĚR,KŘEHKÉ od 198 Kč dle váhy
Doba dodání Zboží Vám můžeme doručit již zítra do 18:00.
Stačí, když zboží objednáte nejpozději dnes do 12:00
Číslo produktu: 600920
EAN kód: 8595627422394
Naše cena:
2 655,67 Kč (Nejsme plátci DPH)
JEN Z 1 SKLADU NA ADRESU, Výdejní místo GLS PShop,BOX do 50cm SKLADY NELZE KOMBINOVAT : -0,10 Kč

do košíku:
  ks  

OkPlatby:QR Kód,OnI-Karta<5tKč

600920 ELEKTRO Sklad1 Dostupné: 50.000 Váha: 0.84000 Kg Rozměry š x v x h (mm): 75 x 345 x 100 Popis:

Ponorný pomalý vařič G21 Maestro je skutečným mistrem v sous-vide vaření ve vakuu. Je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Elegantní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část s elektronikou a kulatým dotykovým displejem. Pro bezpečné zavěšení sous-vide vařiče G21 Maestro na okraj varné nádoby jsme ponorný vařič vybavili háčkem s upínacím šroubem.


Hlavní přednosti



  • ideální pomalý vařič pro přípravu jídel ve vakuu

  • ovládání dotykovým displejem nebo z mobilu

  • mobilní aplikace s recepty

  • WiFi pro ovládání na dálku


Výhody sous-vide vaření



  • Minimální změny v upravované potravině 

  • Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury

  • Zachování téměř stejné hmotnosti surovin

  • Nižší degradace nutričních látek

  • Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou

  • Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní


Displej G21 Maestro


Na kulatém dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Maestro vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých čtyř dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.



Losos v hrnci připravený pro pomalé vaření sous-vide metodou.


Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Maestro


Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Maestro je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Maestro si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Maestro.


Kouzlo WiFi ovládání – než se vrátíte z práce, bude oběd na stole


Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Maestro vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov.


Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Maestro. Po návratu můžete prostírat.



Aplikace G21 Smart home.


Domů i pro restauraci


Chytrý vakuový vařič G21 Maestro můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.


Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Maestro, zvládne i začátečník!


Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?


Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.


Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.


Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.



Pokrmy připravované sous-vide metodou ve speciálním kontejneru G21.


Co je sous-vide vaření


Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu.  Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.


Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.


Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.


Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Maestro můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.








Specifikace



  • WiFi: Ano

  • Příkon: 1200 W

  • Napětí: 220 – 240 V

  • Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C

  • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C

  • Max. objem nádoby: 30 l


Fyzické vlastnosti



  • Materiál: odolný plast, kovová varná spirála

  • Barva: černá

  • Rozměry (Š x V x H):  75 x 345 x 100 mm

  • Hmotnost: 0,84 kg

  • Rozměry balení (Š x V x H):  130 x 380 x 160 mm

  • Hmotnost balení:  1 kg


Vytvořeno systémem www.web-rychle.eu

YTY1YmYxNT